Bedrijfsuitje Dagje Media Park - Een kijkje achter de schermen

Dit bedrijfsuitje is inclusief:

  • Genoemd programma

  Prijs: € 120 p.p. op basis van minimaal 15 personen en maximaal 45 personen.
  Mogelijke dagen: variërend, afhankelijk van seizoenen en wisselende omstandigheden.
  Groep tot 23 personen? Vraag dan ook naar ons exclusieve Media Park VIP-arrangement!

  De groepsgrootte is nog uit te breiden naar max. 70 personen, met dien verstande dat door beperkingen in de flexibiliteit van sommige programmaonderdelen het zo kan zijn dat bij groepen met meer dan 45 personen niet iedereen aan elk programmaonderdeel kan deelnemen.

  Voor groepen tot 15 personen geldt een basistarief van € 1.800,- voor het groepsarrangement.
  Prijzen zijn exclusief BTW. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen en bedragen € 9,00 per auto per dag (ter plekke te voldoen). Tijden en invulling onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Een dagje achter de schermen

Samen met uw collega's of relaties krijgt u een uniek kijkje achter de schermen op het Media Park in Hilversum. Aan de hand van diverse activiteiten gaat u ontdekken hoe de wereld van televisie in elkaar zit. Bij het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum wordt u ontvangen tussen 10:00 - 10:30 met koffie/thee en een tv-gebakje.

Media Park Tour / 11:00 - 12:00 uur

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de groep tijdelijk in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft eerst de Media Park Tour krijgt en daarna de rondleiding bij Beeld en Geluid, en de andere helft andersom. Voor de ene helft van de groep begint de dag dan met een exclusieve rondleiding van een uur, met een elektrisch treintje dat u achter de schermen brengt van het Media Park in Hilversum, het grootste mediapark van Europa. Tijdens de tour worden deuren geopend die tot op heden voor het publiek gesloten bleven. U krijgt de kans een blik achter de schermen te werpen van de Nederlandse televisiewereld. Voorbij de slagbomen ervaart u wat televisie maken betekent, hoe een decor gemaakt wordt, waar de rekwisieten bewaard worden, hoe de grootste evenementenstudio van Europa eruit ziet én waar Pim Fortuyn aan zijn trieste einde is gekomen. Kassa, Voetbal Inside, Tijd voor MAX, The Voice of Holland, Dance Dance Dance, het wordt allemaal op het Media Park gemaakt en u ziet waar. En misschien komt u zelfs een bekende tv-persoonlijkheid tegen!

Rondleiding Beeld & Geluid / 12:00 - 13:00 uur

Voor of na de Media Park tour maakt u een spannende en afwisselende ontdekkingsreis door het Nederlands instituut voor Beeld en Geluid. In een rondleiding maakt u kennis met het unieke gebouw van Beeld en Geluid en de 'wall of fame' waarop diverse iconen van de televisie te zien zijn. U krijgt een indruk van de gigantische omvang van de nationale audio- en televisiearchieven, die in een 'canyon' van zestien meter diep worden bewaard. Ook hoort u op welke manier deze schatkamer, die al meer dan 800.000 uur aan beeld en geluid omvat, wordt gebruikt en hoe het materiaal wordt bewaard voor de toekomst.

Aansluitend Lunch van 13:00 uur tot 14:00 uur In het Grand Café van Beeld en Geluid staat een lekker lunchbuffet voor u klaar met soep, een ovenvers belegd broodje, een broodje kroket, een glas melk of karnemelk en onbeperkt thee en koffie

Interactieve filmpresentatie: 65 jaar TV-entertainment / 14:00 - 15:00 uur

In een filmpresentatie in de theaterzaal wordt u meegenomen op een tijdreis langs ontwikkelingen en hoogtepunten uit 65 jaar Nederlands televisieamusement. Laat u dus eens ouderwets vermaken met de televisieparels uit de genres cabaret, comedy, satire en show. Wim Sonneveld die 'Het dorp’ zingt, Donald Jones met ' Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ uit 'Pension Hommeles’, de avonturen van Swiebertje, het aanstekelijke enthousiasme van Willem Ruis ... Maar laat u ook eens verrassen door onze onbekende parels, zoals de moppentappers van Polygoons 'Lachen is gezond’, een kijkje achter de schermen van 'Zeg 'ns Aaa’, de allereerste scène met de typetjes van Van Kooten en De Bie en het enig overgebleven materiaal van 'Ja Zuster, Nee Zuster’ uit de jaren zestig. Ook moderne klassiekers als 'Toen was geluk heel gewoon’, 'Koefnoen’ en 'Mooi! Weer De Leeuw’ worden niet vergeten. Kortom, even genieten van het beste televisieamusement van toen en nu!

Beeld en Geluid Experience / 15:00 - 17:30 uur

  Na de filmpresentatie maakt u een spannende en afwisselende ontdekkingsreis door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Kies zelf een bekende Nederlander, die u virtueel door onze wereld van radio en televisie leidt. Van Kooten en De Bie, de traan van Máxima, het afscheid van Swiebertje, Jim en Jamai in de eerste Idols-finale of Arjen Robben op het WK van 2010. Herleef al die indrukwekkende, mooie en ontroerende televisiemomenten. Maar presenteer ook eens zelf het nieuws, word quizmaster, dj of vj en maak uw opkomst door de showdeur! De resultaten en opnames van alles wat u doet, worden voor u opgeslagen en staan bij thuiskomst voor u klaar op het web.

  U kunt ook kiezen voor het bijwonen van een live-uitzending:

  Aan het einde van de middag kunt u op het Media Park een live-uitzending bijwonen van het programma 'Tijd voor MAX’, gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Tijd voor MAX brengt de actualiteiten van de dag en bijzondere themagesprekken. Live op NPO 1 van 17:00 tot 18:00 uur (alleen tijdens seizoenen van uitzending: 4 januari t/m 13 mei en 5 september t/m 9 december 2018).

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Michele S

Met partner

8

Prima geregeld, goede begeleiding! Een uitje waar nog lang over wordt gepraat!

Onze partner

Algemeen

Onze service regelt hét bedrijfsuitje voor u op het Media Park in Hilversum. Altijd al eens mee willen maken hoe het er achter de schermen aan toegaat? Wij regelen alles voor u met betrekking tot het Media Park in Hilversum.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.