Laser Kleiduifschieten op eigen Locatie - Spannend groepsuitje

Het Laser Kleiduifschieten is inclusief:

  • 1,5 uur gebruik van de Laser-kleiduiven
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Beker voor de winnaar 

Prijs: € 27,50 p.p. bij een minimale deelname van 11 personen.

Bent u met minder personen? 

De minimumprijs tot 11 personen is € 300,00.
22 tot 40 personen is de prijs € 550,00.
40 tot 60 personen is de prijs € 675,00.

Optioneel erbij te boeken:

  • Koffie/thee met appelgebak a € 6,25 p.p.
  • BBQ a € 19,00 p.p.
  • Afkoop drank voor 4 uur a € 22,00 p.p.
  • Stamppotbuffet a € 19,00 p.p.

De prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. 

Bijzonderheden:
Wij hebben een outdoor set en een indoor set voor het Laser-Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan de activiteit doorgaan.

De prijs van het Laser Kleiduifschieten in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2021.

Laser Kleiduifschieten op eigen Locatie

Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig,het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking. Wij bieden zowel indoor als outdoor Laserkleiduifschieten aan. Er zijn 5 Laser-kleiduifgeweren waarmee 5 personen tegelijk kunnen schieten.

De prijzen in dit arrangement zijn gebaseerd op Laren Gelderland, maar uiteraard kunt u ook op uw eigen locatie dit geweldige uitje beleven!

Over ons

  DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

9.3/10 4 reviews

Reviews van gasten

Linda Boon

Met partner

9

Leuke activiteit! Goede begeleiding!

Anoniem

Met partner

10

Leuke dag gehad met een competitief element. Het kleiduif schieten was leuk! Zeker een aanrader. Verschillende activiteiten, alles onder 1 dak.

Jolande Dijkhof

Met partner

10

Alle deelnemers vonden het heel leuk om te doen. Jullie medewerkster heeft alles goed uitgelegd en het was een geslaagd evenement.

Anoniem

Met partner

8

Het was super geregeld, een topmiddag gehad!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Bedrijfsfeestvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.